fbpx

Як обрати циліндр?

Як обрати замковий циліндр?

Замінити серцевину замка (циліндр) справа не така проста, як здається. Як правильно заміряти циліндр? Яку секретність обрати? Які ключові опції потрібно? Фахівці DoctroLocks мають відповіді!

Першим, критичним параметром є розмір циліндра. Універсальних і стандартних серцевин немає.

Розмір.

Для того, щоб придбати нову серцевину, вам потрібно знати розмір – довжину циліндра.

То як заміряти циліндр, що вже встановлено в дверях? Міряти циліндр, не знімаючи його з дверей ми не рекомендуємо – велика імовірність похибки та помилки в розмірі. Щоб дістати циліндр з дверного полотна, в більшості випадків потрібно відкрутити гвинт на торцевій планці замку, повернути ключем або тумблером механізм на 30 градусів та дістати циліндр.

як купити циліндр

як купити циліндр2

В деяких ізраїльських та італійських замках процедура зняття серцевини одним гвинтом не закінчується, тому якщо самостійно швидко вийняти циліндр з дверей не виходить – рекомендуємо довірити маніпуляції з вашими дверима тільки професіоналам. Замовити замір циліндра від наших майстрів можна за телефонами:

099 101 0708

067 103 0708

073 103 0708

Після того, як циліндр опинився у вас в руках вам потрібно знати 2 розміри.

1) Загальний розмір циліндра:

Розмір циліндра Як купити циліндр?

 

2) Розмір від центра циліндра до будь якого його краю:

Як купити циліндр. Розмір

 

Визначившись з розміром, постає наступне питання.

Секретність .

Існує чимало ключових платформ, які забезпечують ту чи іншу безпеку

Окрім числа кодових комбінацій важливим фактором є і механічна стійкість циліндру, наприклад захисна плата від перелому або титанові штифти від висвердлювання

ДокторЛокс рекомендує обрати одну з наведених діаграмі патентованих платформ,

Abloy Protec2 (Аблой Протек2), Abloy Novel (Аблой Протек), Mul-T-Lock MT5+ (Мультилок МТ5+), Mul-T-Lock Interactive+ (Мультилок Интерактив+), Mul-T-Lock Classic Pro (Мультилок Класик Про), Mottura Champions Pro (Моттура Чемпионс Про).

патентовані циліндрові плафроми аблой мультилок

Якщо бюджет обмежений, або вимоги до безпеки невисокі, то ми маємо в асортименті недорогі але досить вдалі рішення:

Vega VP-7 (Вега ВП-7), Mul-T-Lock 7×7 (Мультилок 7×7) HardLock (Хардлок) Kale (Кале).

недорогі циліндри мультилок кале

Як тільки, ви визначилися з платформою та у вас є розмір лічинки ви можете спокійно робити замовлення, або відвідати наш ЛоксМайстер центр – DOCTOR LOCKS.

 

 

Як правило при визначені розміру циліндра та виборі бренда з відповідною секретністю та ключовою платформою, клієнти відразу замовляють циліндр, але ми радимо звернути увагу на ще один важливий критерій:

Ключові опції.

Для оригінальних високо секретних циліндрів на патентованій платформі можуть бути доступні  різноманітні доповнення такі як:

– монтажний ключ з одним перекодуванням (комплектація VIP CONTROL (ВІП контроль))

– Світлофор, можливість дворазового самостійного перекодування циліндра у разі втрати ключів (комплектація 3в1)

– Система FLEX CONTROL (ФЛЕКС контроль) – багаторазова зміна доступу гостьовим ключам, яка потрібна для приміщень що здаються в оренду, чи для видачі ключів обслуговуючому персоналу.

– Розробка Майстер системи або об’єднання циліндрів в систему Один ключ. Детальніше

– Система Cliq, інтеграція в механічний циліндр електронного елемента, який на 100 % гарантує:  неможливість відкриття відмичками,  несанкціоноване дублювання ключів а також можливість розмежування доступу та отримання аудиту подій. Детальніше

Довіряйте сервіс та купуйте тільки у професіоналів та авторизованих дилерів. Отримати консультацію та замовити виїзд майстра можна за телефонами 678010708, 0731030708, 0991010708 або відвідавши наш фірмовий салон магазин DOCTORLOCKS за адресом  м. Київ, вул. Я. Івашкевича 6\8а

1 thought on “Як обрати циліндр?”

Comments are closed.