fbpx

Виготовлення ключів з виїздом до вас

Виготовлення ключів з виїздом до вас

Команда ДокторЛокс надає виключний сервіс і пропонує послугу виготовлення дублікатів ключів безпосередньо у вас на обʼєкті.

Розповімо про нещодавній кейс на цю тему. Це виготовлення ключів для коворкінгу.

До нас звернувся клієнт- мережа сучасних коворкінгів, з вимогою наточити 30 комплектів ключів до індивідуальних офісів, які надаються в оренду.
Головна умова – це виїзд нашого майстра та виготовлення ключів одразу по місцю.

виготовлення ключів1

Чому це зручно і які переваги цієї послуги для вас?
1. Швидкість виготовлення дублікатів
2. Не потрібно шукати майстерню, йти і чекати. Ваші працівники та адміністратори залишається на місцях і виконують свою роботу, поки наш майстер виготовляє ключі.
3. Можливість одразу перевірити всі копії разом з майстром. У разі будь-яких нюансів з копіями, майстер по місцю перероблює ключ. При наявності замка ми даємо 100% гарантію на дублікати.

виготовлення ключів київ

Окрім зручного сервісу ми надаємо всі документи і можемо виставити, як готівковий, так і безготівковий розрахунок для вашого підприємства.

Всі ключі виконуються на оригінальних заготовках на високоточному італійському обладнанні, а це означає, що ключ, буде працювати так само, як і копія, довго і надійно.

Окрім виготовлення звичайних ключів для офісів, підприємств, хостелів і тд. Ми пропонуємо значно оптимізувати ваші ключі та замки. Система майстер-ключ дозволить одним головним ключем відкривати всі двері, але кожен замок має індивідуальні ключі. Система може бути будь-якої складності з необмеженою кількістю ключів. Виготовлення додаткових ключів виконується по кодовій картці і не потребує вашого виїзду до майстерні.

Детальніше про майстер систему та систему один ключ

майстер система абус

Яку мінімальну кількість ключів можна замовити з виїздом?
Ми готові виїхати на будь-яку кількість, бо послуга має фіксовану ціну – 1000 грн. Вартість кожного ключа визначається окремо за прайсом. Ознайомитись з ціною на ключі можна тут

Для замовлення послуги виїзду майстра до вас на обʼєкт для виготовлення ключів, ви можете подзвонивши за нашими телефонами, або написавши в будь-який месседжер чи на електронну пошту.
Обовʼязково ми попросимо вас зробити фото кожного ключа для визначення точної вартості замовлення.
Обирайте безпеку за рецептом ДокторЛокс