fbpx

Майстер-система для готелю

Майстер-система для заміського готелю у київській області

До нас звернувся клієнт, власник комерційної нерухомості у київській області з запитом на майстер-систему. Головна проблема таких об’єктів – це зв’язка ключів, які завжди заважають, губляться та не дають швидко відкрити потрібні двері чи замки.

звязка ключів
Ми запропонували та виконали замовлення на базі німецького виробника Абус. Платформа S60P, англійський ключ, що є досить бюджетною, але в той же час має високі показники взломостійкості та справжню німецьку якість.

abus s60p
Що включає в себе майстер система?
10 циліндрів та ключі, що мають різний доступ.

майстер система абус


На об’єкті ми майстерезували наступні приміщення:
1) Двоє вхідних воріт
2) СПА комплекс
3) насосну станцію
4) 3 будиночки для відвідувачів,
5) кімнату охорони
6) офіс адміністрації.
7) Гараж

abus s60p dl
Ключі від системи мають різний доступ:
Синій ключ-це головний ключ, що має можливість вітрити всі циліндри. Такий ключ зазвичай має власник об’єкту і найбільш довірені особи, наприклад директор чи завгосп.
Жовтий, білий та червоний ключ- це ключі клієнта, що надають можливість відкрити лише його будиночок, без доступу на інші приміщення.
Жовтий ключ відкриває будиночок 1
Червоний ключ – будиночок 2
Білий ключ – будиночок 3
Чорний ключ – для персоналу, що надають доступ для всіх господарських та житлових приміщень але не відкривають кімнату охорони та офісу..
Є ключ який надається охоронній компанії, щоб вона могла приїхати на виклик, коли спрацьовує сигналізація. Охорона має доступ до входу на територію, але не може потрапити у будь-яку будівлю корпусу.

abus s60p dl
Об’єкт знаходиться в київській області , 40 км. за межами Києва. Але це не проблема для наших майстрів. Окрім розробки рішення та продажу продукції ми надаємо послуги з монтажу. Клієнт отримує максимальний сервіс та не вирішує питання окремо з купівлею замків і окремо з їх встановленням. Також на замки з нашим монтажем ми даємо подовжену гарантію не рік, а 2 роки. Фірмовий монтаж від ДокторЛокс збільшує термін роботи дверей та замків, а також дає гарантію на результат.

замок з монтажем

замки абус
ДокторЛокс гарантує якісне сервісне обслуговування. Ключі до системи виготовляється тільки за наявності кодової картки власника системи, яка є тільки у господаря. Кожен циліндр підлягає ремонту, або може бути замінений на новий в разі потреби.

Великий плюс цієї системи, що ми заздалегідь розуміємо, що господарство буде рости. Будуть будуватися нові будинки, відвідувачам будуть надані нові послуги. Все це тягне за собою потребу у нових замках і ключах. В будь-яку мить замовник може розширити систему додавши необхідні замки. Це можуть бути дверні циліндри, для більшості дверей, навісні замки на відкотні ворота чи електрощитові шафи, замки для обладнання, наприклад до холодильних камер чи поштових скриньок.


Для того щоб реалізувати подібну систему в себе на об’єкті нам необхідно виконати наступні кроки:
1. Звернення до ДокторЛокс з описом задачі, яку необхідно вирішити.
2. Ми виїздимо на заміри та обговорюємо матрицю доступу ключів. Тобто скільки має бути всього ключів, і які доступ має бути у них. Якщо у вас є специфікація ваших дверей і ви точно впевнені у розмірі ваших замків, нам не обов’язково їхати до вас на об’єкт, а всі питання по системі та доступу ми можемо вирішити онлайн або у нашому офісі. Це скоротить час на виготовлення системи.
3. Погоджуємо кошторис та вносимо передплату за систему.
4. Виготовлення системи. Прості системи виготовляються за 1-3 робочих дня. Більш складні системи для великих об‘єктів, де кількість циліндрів більше 100 шт. Виготовляються від тижня до місяця.
5. Встановлення системи або відправка її вам на об’єкт
6. Гарантійне та пост гарантійне обслуговування, розширення системи за необхідністю а також сервіс, виготовлення дублікатів ключів.
Ми допоможемо реалізувати рішення будь-якої складності, з будь-якою кількістю ключів, як для малого так і великого бізнесу.

майстер система абус долкторлокс
Доктор Локс є офіційним представником Abus в місті Київ та виконує всі сервісні операції безпосередньо у нашому сервісному центрі, який знаходиться за адресами
1) Вул. Гоголівська 48
2) Вул. Я. Івашкевича 6.8а