fbpx

ДокторЛокс&Страж на InterBuildExpo2021

Команда дверного салону ДокторЛокс&Страж взяла участь у головній будівельній виставці року InterBuildExpo2021

Де можна побачити під одним дахом виробника дверей, вікон, та фарб?

Звичайно на галузевих виставках. Найбільша виставка України, пов’язана з ремонтом та будівництвом – це ІнтерБілдЕкспо.

З десятків виробників дверей, які представляли свої двері, найбільшим та найяскравішим був стенд виробника вхідних дверей СТРАЖ.

Команда ДокторЛокс відвідала стенд Страж та працювала на ньому всі 3 дні виставки. Окрім консультацій для клієнтів, дизайнерів,  архітекторів та будівельних організацій, ми відвідали стенди інших виробників та імпортерів замочної продукції та фурнітури. Окремо хочемо виділити чернігівського виробника дверей Абвер, який також підійшов відповідально до свого стенда та показав багато цікавих речей. Менеджер салону Страж, Микола, та керівник Максим,  плідно поспілкувався  з менеджерами та власником компанії Абвер про клієнтський досвід, матове фарбування дверної рами, терморозрив вуличних дверей та тенденції розвитку ринку вхідних дверей.

Щороку компанія Страж задає тренди на дверному ринку України, представляючи нові дизайни та технології. Отож  пройдемося по новинкам виробника Страж 2021

1. Нова колекція квартирних дверей – Collection’21, яка включає в себе 6 дизайнів:  Respec, Parma, Enigma, Malta, Marisem, Avenue. Колекція створена по мотивами натуральних матеріалів,  перш за все це дерево.

2. Нові дизайни вуличних дверей Proof Stability, яка включає в себе 8 моделей: Aspect, Corsica, Forza, Malta, Giada, Regola, Vespa, Valetta.

Вхідні вуличні двері, з кожним роком стають все більш  стильними і сачасними. Виробник Страж не вагається та випускає дизайни, які захоплюють, саме тому модель «Форза» наш клієнт забрав з виставки, та наші монтажники встановили її одразу після завершення події.

3. Нові дизайни у бюджетній лінійці дверей Берез: Delica, Astra,Gravita,Abris,Reflect.

4. Новий друкований глянцевий каталог вхідних дверей Страж, який чекали всі продавці дверей України. Він зібрав у себе всі дизайни дверей Страж, а це близько 300 різних малюнків з якісними фото та текстовими описами на 270 сторінках.

5. Разом з компанією – імпортером ПолімерСервіс, Страж презентував двері на прихованих завісах. Ми вважаємо, що це тренд 2022 року. Хоча виробники міжкімнатних дверей вже давно освоїли цю технологію, то приховати завіси у дверях, які важать більше 100 кг – справа непроста. Інші виробники, типу Стілгарда та Корона Лева, вже можуть похизуватися у своєму портфоліо, об’єктами з вхідними дверями на прихованих завісах. Але масштабності у цієї технології ще немає.

6. Нову комплектації Преміум 3Д кей. Новий замок від італійського виробника Моттура презентували, як окремо так і на вхідних дверях. Цей замок має найвищі показники взламостійкості і являється братом італійського замка Мультилок ОМЕГА,  який ми включаємо в рецепт безпеки ДокторЛокс

Нові моделі та комплектації, вже представлені у фірмовому салоні вхідних дверей Страж&ДокторЛокс. Чекаємо вас у гості!