fbpx

ДокторЛокс на «Абус – домашня безпека»

ДокторЛокс на конференції «Абус – домашня безпека»

31-го жовтня відбулася перша всеукраїнська конференція Абус.

ДокторЛокс на конференції «Абус - домашня безпека»

Компанія Abus, це світовий бренд у сфері замків та безпечного замикання. Нам цікаво розширювати асортимент і пропонувати клієнтам якісні замки європейскього виробництва.

Головною темою конференції, були ключові платформи циліндрів замка ABUS

ключові платформи АБУС

Першим в лінійці замків Абус, це бюджетна серія M/X12.

ДокторЛокс офіційний представник Абус у Києві і сервісний центр платформи M/X12, тому нам було  важливо прийняти участь у обговоренні та дискусії стосовно цієї платформи – сервіс, упаковка,  виготовлення ключів та перекодування циліндрів, дизайн ключа та маркетингові матеріали.

Циліндр abus m12r

На конференції кожен міг спробувати свої сили у швидкісній збірці циліндра X12R.

Локсмайстр центр ДокторЛокс має в наявності всі ходові розміри сердцевини замка  M/X12 та повний сервіс від виготовлення ключа до перекодування циліндра.

Детальніше про циліндр за посиланням

Наступною темою була платформа Bravus

Bravus – це лідер продаж у сімействі замків Абус. Bravus це платформа, яка об’єднує 4 серії, від ABUS Bravus 1000 до 4000. Окрім високої взламостійкості, сімейство Бравус – циліндр для майстер систем. На базі різних серії можна будувати складі комерційні та прості системи механічного розмежування доступу у різних цінових сегментах за рахунок сумісності та ієрархії серій. 

АБУС бравус

Купити циліндр Абус у ДокторЛокс можна по предзамовленню – срок виконання замовлення 1 робочий день

Окрема тема була про модульні циліндри. Модульна сердцевина замка – циліндр 2021 року, адже мобільність та гнучкість ціниться у наш час  найбільше. Модульний циліндр дозволяє змінювати розмір циліндра необмежену кількість разів.

АБУС модуль

Для клієнта це перевага при зміні дверей: переїзд, оновлення дверей, зміна фурнітури.

Для сервісного центру – це оптимізація складу та постійна наявність більшості розмірів замка.

Новинка 2020 року – циліндр Bravus Magnet 3500.

Bravus Magnet 3500 – це топова сердцевивна замка у лінійці Абус.

ABUS Bravus Magnet

Окрім високої оцінки лабараторії SKG у три зірки на взламостійкість, циліндр повністтю захищений від інтелектуального відкриття (відмичками) за рахунок магнітного елементу.

Детальніше про циліндр за посиланням

Що таке майстер система?

Саме з таким питанням почався наступний блок конференції.

Майстер система це розмежування доступу, яка реалізується на механічному рівні замка: не потрібні дроти, контролери, зчитувачі – тільки механічний ключ.

Сама проста майстер система – система один ключ – коли замки об’єднуються під одну комбінацію і відкриваются одним ключем.

АБУС мастер система один ключ

Типова майстер – система це приватний будинок, де ключ власника відкриває всі двері, а ключ робітника тільки хвіртку та гараж.

АБУС мастер система

Велика кількість кодових комбінацій, система фамільних профілів та додаткові пасивні піни, дозволяють будувати складні комерційні майстер системи для готелів, торгових центрів,  міністерств та інших будівель де необхідно розмежити доступ та отримати зручність користування замками.

Окрім замкових циліндрів німецький завод абус пропонує багато рішень безпеки: навісні замки, замки для обладнання, поштові замки та півциліндри для ролет та хвірток, які також можуть бути об’єднані в одну систему разом з дверними замками

 

Фінальний блок конференції був присвячений віконній безпеці

Вікна це важливий елемент в периметрі квартири чи будинку, тому також потребує захисту.

Ручки з замками, блокіратори створок, датчики на відкриття, протиударна плівка і багато інших рішень для безпеки ваших вікон, пропонує Abus.

АБУС захист вікон

Команда ДокторЛокс має тільки позитивні емоції від конференції, отримала відповіді на багато питаннь по продукції та отримала нові знання по безпеці майна.

Окрім головної теми заходу «Домашня безпека» було багато неформального спілкування з іншими Локсмайстрами, продавцями замків, аварійщиками з Чернівців, Дніпропетровська,  Харкова. Поспілкувалися про маркетингові заходи, роздрібні ціни,  якість сервісу та роботу з імпортерами.

ДокторЛокс дякує за запрошення на конференцію від компанії Укрінвест 3000– ексклюзивного імпортера продукції заводу ABUS Pfaffenhain GmbH в Україні