fbpx

Квартирні сейфи GRIFFON

Купити сейф в квартиру? Навіщо потрібен сейф? Ми не тримаємо великі суми грошей вдома, та не маємо над дорогих коштовностей. Тож навіщо нам сейф?!?!
Це типова відповідь, але сейф у квартирі це – річ першої необхідності. Раптово потрібно у відрядження – куди я подів свій паспорт? Купили дешеві авіа квитки на свята, – але де ми поклали закордонні паспорти? Типові питання, тому сейф в квартирі – це місце зберігання документів, паспортів, запасних ключів від квартири, авто, кодових карток від серцевин вхідних дверей, чи просто дуже важливих для нас речей (іноді подарунковий лист чи фотокартка цінніше за будь-які коштовності!).

Сейфи взламостійкі Griffon

Особливо актуальним питання наявності сейфа в квартирі стає з появою дітей. Історій про те, як діти дарують іншим мамині прикраси, чи розмальовують важливі документи – вдосталь.

сейфи для документів Griffon

DoctorLocks пропонує сейфи від лідируючого виробника в Україні – Паритет-К. Оптимальне рішення для квартири- це меблеві сейфи. Прості у монтажі, мають великий діапазон розмірів, можуть бути встановлені у будь яку шафу, нішу, письмовий стіл, тумбочку. Кріплення сейфа до підлоги або стіни обов’язкове. Сейф необхідно кріпити до підлоги або стіни, щоб запобігти можливості його виносу і подальшого розкриття в комфортних для зломщика умовах. Doctor Locks рекомендує для зберігання документів – квартирні сейфи GRIFFON (Грифон) найпопулярніших розмірів

Сейфи меблеві Griffon

DoctorLocks є офіційним представником лідируючого на українському ринку виробника сейфів- Паритет-К.
Cейфи, що вміщують А4 та мають 1 горизонтальну полицю:

Сейфи меблеві Griffon

Сейфи меблеві Griffon

 

Ще одне рішення для квартири, це вбудовані сейфи. Якщо вибір сейфу відбувається у момент брудних будівельних робіт, то такий сейф буде найкраще рішення, тому що маєте можливість вибрати таємне та зручне місто монтажу. З назви зрозуміло, що дані сейфи встановлюються методом вмуровування в стіну (іноді у підлогу). Зазвичай є невидимими, оскільки розташовуються в стінах і, як правило, прикриваються картинами, дзеркалом або іншим інтер’єрним рішенням.
ДокторЛокс пропонує врізані сейфи Griffon наступних моделей:
Сейфи врізні Griffon

Сейфи врізні Griffon
Вибір сейфів для квартири не обмежується варіантами згаданими вище. Існують протипожежні, зламостійкі сейфи, бухгалтерські шафи, сейфи для зброї, автомобільні сейфи, кешбокси та інше. Фахівці ДокторЛокс запропонують Вам широкий асортимент сейфів з найкращим рішенням щодо ваших вимог по безпеці та кошторису.

сейфи Griffon

Щоб замовити сейф звертайтесь в наші фірмові салони ДокторЛокс на вул. Гоголівська 48,та Ярослава Івашкевича 6/8а (2 поверх). Або замовляйте виїзд майстра для професійної консультації за телефоном
+38 099 101-0708, +38 067 103-0708, +38 073 103-0708