fbpx

10 фактів про замки Аблой

10 фактів про замки Аблой

10 фактів про замки аблой

1. Компанія Аблой, була заснована у 1918 року, а перший дисковий механізм був винайдений у 1907 року фіном Емілем Хенрікссоном – саме по цій технології у часи радянського союзу було випущенно велику кількість дискових замків, і навіть зараз можна зустріти двері з фінськими замками виробництва ссср.

аблой замки історія

2. Перший електромеханічний замок був створений компанією Аблой у 1978 році для фінскього банку, сьогодні електромеханічні замки аблой – найкращий вибір для комерційних об’єктів будь-якої складності.

електромеханічний замок аблой
3. Замки аблой розраховані на екстремальні умови і витримують великі перепади температур; Клімат на півночі більш жорсткий, наприклад середня річна температура у Хельсінках, 5 градусів. А Взимку може опускатися і до -30 градусів. Це не заважає замкам Аблой працювати десятки років у цих умовах.

висячі замки аблой
4. У секреті циліндра Аблой відсутні пружинки, тобто ці замки більш стійкі до пилу та бруду та замерзання.

5. Корпус серцевин Аблой, на відмінно від більшості європейських виробників, зроблений зі сталі, а не латуні. Є можливість замовити замок з загартованим корпусом (Опція HARD), що забезпечує додатковий захист від вандальних методів взламу.

Abloy Hard
6. Замок має функцію EMERGENCY – навіть, якщо зсередини приміщення в замок вставлений ключ – то ззовні можна відкрити його ключем.Замки аблой з функцією антипаніка

7. Ключі Аблой дублються лише у авторизованих сервісних центрах, у Києві їх 5; Це означає, що зробити дублікат ключа можна лише за паспортом циліндра.

авторизований сервіс аблой
8. Дискова система кодування у ключових платформах Аблой Новел та Аблой Протек 2 налічує 11 дисків, які забезбечують велику комбінаторику – 2 млрд можливих кодових комінацій. Майстер системи на цих платформах мають високу секретність та майже необмежені у к-сті замків;

аблой новел протек 2
9. Окрім високосекретних лічинок замка – компанія Аблой виробляє весь спектр замочної продукції. Замки, циліндри, дверні дотягувачі, дверна фурнітура, висячі замки, замки для меблів та для обладнання, смарт замки та ін; Це дозволяє фахівцям ДокторЛокс повністтю закривати об’єкти продукцією Abloy.

продукція аблой від офіційного диллера

сертифікат аблой
10. Всі учасні замки аблой на 100% захищенні від відмичок. Вскрити замок вчисту неможливо. Але окремо хочемо звернути вашу увагу на мехатронний циліндр Abloy Cliq, що дозволяє керувати замом зі смартфона та повністтю обмежує доступ до виготовлення несанкціановних копій та взламу вчисту. Якщо хтось сумнівається в цьому пропонуємо такі умови: відкриєте замок Abloy Protec2 вчисту отримаєте новий абсолютно безкоштовно, або грошовий еквівалент.

аблой клік смарт замок