fbpx

Відпочивай спокійно. Топ-3 хибних тверджень, щодо безпеки

Відпочивай спокійно. Топ-3 хибних тверджень, щодо безпеки

З такою спекою, врятує тільки мореее)
Відпустка запланована? Валізи зібрані?
Нажаль з відкриттям сезону відпусток, квартирні злодїї активізувалися.
Ви впевненні, що ваші двері неможливо вскрити за 5 хвилин без зайвого шуму?
Декілька популярних хибних думок та твердженнь, щодо безпеки:
1. Навіщо мені хороші замки, якщо квартира стоїть на сигналізації.
-Звісно сигналізація це гарний інструмент захисту, але вона діє лише в комплексі. Як показує скатистика, щоб винести коштовності/техніку/документи, достатньо від трьох до пяти хвилин, саме стільки охорона прибуде до вас, але квартира вже буле обчищена.

квартирный вор
2. Будь які замки вскриваються, то навіщо мені переплачувати?
-Майже саме популярне твердження, яке можна зустріти в коментарях на фейсбуці та ін. Так, істинна в ньому є, Але
По-перше, саме час, один з найважливіших показників безпеки- якщо злодій бачить, що йому потрібно витритати не менше години щоб відкрити замок, ми дуже сумніваємося, що він буде витрачати час, саме на вашу квартиру, якщо поруч є двері які можна взламати за 5 хвилин!
По друге, є системи які дійсно неможливо вскрити, наприклад фінські замки АБЛОЙ завдяки унікальному дисковому механізму, навіть теоретично не піддаються відкриванню відмичками.

abloy аблой

 

3. В мене і красти нічого, краще витрачу ці гроші на щось інше.
Дуже прикре твердження, тому що інвестиція в особисту безпеку одна з найважливіших. Відчуття, що в твоїй оселі нишпорили якісь незрозумілі хлопці, поністтю перевернули дім догори дригом не коштують зекономлених 200$ на гарні замки.

Замки

Не поповнюйте сумну статистику крадіжок. Не довіряйте свою безпеку лише сигналізаціям. Не пірнайте у безкінченні фейсбучні суперечеки з «експертами» з питань безпеки;
Звертайтесь до нас- дружньої команди фахівців галузі безпеки- ДокторЛокс і Ми підберемо оптимальне рішення саме під ваші потреби та гаманець.

Отримати консультацію та замовити виїзд майстра можна за телефонами 678010708, 0731030708, 0991010708 або відвідавши наш фірмовий салон магазин DOCTORLOCKS за адресом  м. Київ, Оболонь, проспект Героїв Сталінграда 2ГК2, або за допомогою форми: